Nieuwe scootmobiel voor Glennon Haynes

Dat de Fundashon Bicentini op sociaal maatschappelijk vlak veel met kinderen doet op Curaçao is bekend, maar ook degene die behoefte aan hulp nodig hebben worden niet vergeten, zo ook Glennon Haynes niet.
Glennon Haynes was lid van het voetbalteam Centro Dominguito. Het is een team dat geaffilieerd is bij de FFK en NAVU. Gedurende een officiële wedstrijd in de Stadion Ergilio Hato, toen hij voetbal speelde liep Glennon op 10 mei 2005 een ernstige ongeluk, waarvan hij een ernstige en traumatische dwarslaesie onderliep. Driekwart deel van zijn lichaam bleef verlamd. Glennon is voor 100% afgekeurd.
Fundashon Bicentini ondersteunt Glennon waar mogelijk, en zo ook nu met een mooie nieuwe scootmobiel, waardoor Glennon zich mobiel veel makkelijker kan verplaatsen.
“Het is toch fantastisch dat ik die hulp van de Remko Bicentini met zijn fundashon krijg, dit motiveerd mij, en houd daarmee nog steeds het vertrouwen, dat ik ooit wat kan bewegen, super blij ben ik met deze ondersteuning” aldus Glennon Haynes.
Om zijn hoofd boven water te kunnen houden verkoop hij nu aan huis eten aan bedrijven met deleverie, zo ook op 2 juli maar dan kan iedereen langskomen. “Glennon staat zo positief in het leven en heeft nog een grote droom, namelijk een eigen sportcafe in zijn eigen tuin.

 

IMG_4171 IMG_4176

Facebooktwitteryoutube
TOP