Acties organiseren

Wij staan regelmatig versteld van alle mooie acties die voor ons op touw worden gezet en zijn erg dankbaar voor elke bijdrage, klein of groot. Omdat wij hiermee nog meer kinderen in beweging kunnen brengen! Er zijn vele verschillende manieren om de Fundashon Bicentini te steunen. Hieronder staan een aantal voorbeelden van leuke acties die voor ons in de afgelopen periode zijn georganiseerd. Wil jij ook een steentje bijdragen en heb je een goed idee? Vul dan snel het actieformulier in! Na ontvangst nemen we op korte termijn contact met je op. Mocht je een actie voor de Bicentini Foundation willen organiseren, dan is het goed om eerst deze informatie te lezen.

Bedrijven die ideeën hebben voor een marketingactie of sponsoractiviteit kunnen uiteraard ook contact opnemen, we gaan graag met u in gesprek.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van acties die voor de Fundashon Bicentini zijn georganiseerd:
– Veiling van sportartikelen t.b.v. de Bicentini Foundation
– Fundraising
– Schoolactie (sponsorloop)

Toelichting en Actievoorwaarden

“Als je de mogelijkheid hebt om iets voor een ander te doen dan moet je dat doen”,

Heb je de intentie om een actie op te zetten voor de Bicentini foundation? Lees hier een onze actievoorwaarden en toelichting.

Promotiematerialen

De Bicentini foundation stuurt je graag promotiemateriaal op dat je kunt gebruiken om je actie te ondersteunen. Aangezien promotiematerialen geld kosten en we natuurlijk zo veel mogelijk geld aan onze doelstelling ‘Kinderen laten sporten en spelen’ willen besteden, kunnen we je niet ongelimiteerd materialen toezenden. Wij hopen op je begrip.

Voor grote acties kun je vlaggen lenen. De vlaggen worden ongeveer een week voor de actie verstuurd. Wij verzoeken je de vlaggen na afloop van de actie zo snel mogelijk terug te sturen naar de Bicentini foundation.

In ontvangst name van cheques

Er is een mogelijkheid dat een medewerker van de Bicentini foundation ter plaatse een cheque in ontvangst komt nemen. Dit gebeurt alleen op speciaal verzoek.

Ambassadeurs

Een aantal bekende sporters zet zich in voor de Bicentini Foundation. Zij zijn aanwezig op onze evenementen om samen met kinderen te sporten. Wij zijn blij met de inzet van deze sporters en kunnen ze niet benaderen om aan acties van derden deel te nemen of cheques in ontvangst te nemen.

Gebruik van naam en logo van de Bicentini foundation

Het kan zijn dat je ter ondersteuning van je actie programmaboekjes, sponsorbrieven en/of persberichten schrijft. Heldere communicatie over je actie en de Bicentini foundation is daarin belangrijk. Wij willen je daarom van de onderstaande punten op de hoogste stellen:

– Wij willen altijd alle communicatie-uitingen waarin onze naam en/of ons logo worden gebruikt ter goedkeuring zien voordat ze gedrukt of gepubliceerd worden. (kaartjes, programmaboekjes, persberichten, posters etc)

– Je mag de naam Bicentini Foundation of Fundashon Bicentini vermelden

– Voor gebruik van het logo is toestemming van de Bicentini Foundation vereist. Je kunt een e-mail sturen naar info@bicentini-foundation.org of telefonisch contact opnemen

– Vermeld duidelijk dat het een actie betreft die voor de Bicentini foundation wordt georganiseerd en hoe je de Bicentini Foundation gaat steunen.

Donatie overmaken

Klik hier om een donatie over te maken via ons donatieformulier.

 

De besteding van de donatie

Je donatie wordt gebruikt om het geestelijk en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren te bevorderen. Deze stichting wil dit gaan realiseren door de aanleg van een Bicentini sportplaza, en het organiseren van sport- en bewegingsactiviteiten in georganiseerd verband. De focus ligt hierbij op kansarme en bijzondere kinderen. Uniek voor de Antillen is dat de sportactiviteiten in combinatie zijn met onderwijs, zorg en buurt.

Mocht je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met de Bicentini foundation via :

Email: info@bicentini-foundation.org
tel: 0031 (0)24-3234160
mob. 0031 (0)6-41426655

Acties1

Facebooktwitter
TOP