Donateur

Wordt donateur!

Wij verwelkomen je graag als donateur van de Fundashon Bicentini. Als donateur draag je bij aan onze activiteiten om het geestelijk en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren te bevorderen. De focus ligt hierbij op kansarme en bijzondere kinderen. Uniek voor de Antillen is dat de sportactiviteiten in combinatie zijn met onderwijs, zorg en buurt. en zorg jij er samen met ons voor dat deze kinderen kunnen blijven sporten en spelen.

Ja, ik wil graag donateur worden van de Fundashon Bicentini!

Toelichting
Met het verzenden van dit formulier, maak ik bovenstaand bedrag over op onderstaand bankrekeningnummer.
Bij een donatie van €50 of meer ontvang je een wedstrijdshirt van de Fundashon Bicentini, maar nog belangrijker is, dat je donateur wordt van de foundation om zo de Fundashon Bicentini te ondersteunen. Ik ontvang graag een bevestiging per e-mail en/of per post waarin word bevestigd dat mijn bedrag van € 50,00 is ontvangen en wanneer ik mijn wedstrijdshirt tegemoet kan zien.
Als je een lager bedrag aan de Fundashon Bicentini wilt overmaken, kunt je je donatie ook storten op Rabobank 0140291652 t.n.v. Stichting Bicentini Foundation te Wijchen o.v.v. donatie. Als je voor deze optie kiest, word je ook in onze database opgenomen.

Bankgegevens Nederland
Rabobank: 0140291652
IBAN: NL64RABO0140291652
Swift /Bic: RABONL2U
t.n.v. Stichting Bicentini Foundation te Wijchen
o.v.v. Donatie

Bankgegevens Curaçao
MCB bank: 23485708
SWIFT: MCBKCWCU
t.n.v. Fundashon Bicentini
o.v.v Donatie

Facebooktwitter
TOP