De Fundashon Bicentini is een stichting die zich op de Nederlandse Antillen inzet om het geestelijk en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren te bevorderen.

 

Stadion st. Antoine Maduro

  Klik op de foto voor meer info over de Playground

Klik op de foto voor meer info over van Straat naar Stadion.  

 

Stichting Bicentini Foundation / Fundashon Bicentini 

De Bicentini Foundation is een stichting die zich op Curacao en in Nederland inzet om het geestelijk en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren te bevorderen. Deze stichting realiseert dit door de aanleg van de Bicentini sportplaza’s en het organiseren van sport- en bewegingsactiviteiten in georganiseerd verband.

De focus ligt hierbij op kansarme en bijzondere kinderen. Uniek voor de Antillen is dat de sportactiviteiten in combinatie zijn met onderwijs, zorg en buurt. De stichting doet dit in samen-werking met verschillende lokale organisaties.

Een net zo belangrijke doelstelling is de bevordering van de sociaal-maatschappelijke betrokkenheid binnen het bedrijfsleven in Nederland en de Caribbean. Partners en sponsors van de Fundashon Bicentini steunen op een actieve wijze projecten voor mensen die minder goed af zijn dan wij onder het motto:

“Doordat wij investeren in de Fundashon Bicentini, stimuleren wij jongeren op Curacao en de Nederlandse Antillen om zich te ontwikkelen en bieden wij hen de mogelijkheid om te sporten. Daarmee dragen wij bij aan een gezondere en betere toekomst”

Facebooktwitter

Wie zijn wij?

De Fundashon Bicentini is een stichting, opgericht door Remko Bicentini, die zich op de Nederlandse Antillen inzet om het geestelijk en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren te bevorderen.

Wat doen wij?

Wij zetten ons in voor de het organiseren van sport- en bewegingsactiviteiten in georganiseerd verband. Tevens voorzien we scholen van sport, spel en leermateriaal.

Voor wie?

De focus ligt op de vele kansarme en bijzondere kinderen. Wij proberen de sportactiviteiten samen te organiseren met de lokale mensen uit het onderwijs, de zorg en de buurt.

Steun ons!

Ja, ik wil graag donateur worden van de Fundashon Bicentini en draag bij aan onze activiteiten om het geestelijk en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren te bevorderen!
TOP