Partners

Ook Partner worden? steun

Neem contact op met Remko Bicentini, info@bicentini-foundation.org

Facebooktwitter

Lionsdive

Multi Post, postverwerking en plastickaart toepassingen

Multi-Post heeft jarenlange ervaring in het bieden van totaaloplossingen voor postverwerking en plastickaart toepassingen. Zowel het leveren van kwaliteitsapparatuur als het verlenen van maatwerk diensten, of een combinatie van beide, behoren tot de mogelijkheden. Snel, flexibel, betrouwbaar en altijd een oplossing op maat. Dat is waar Multi-Post voor staat!

Hilton Hotel Caribbean

Secluded oceanfront hideaways, luxurious accommodations, pampering amenities…the Hiltons of the Caribbean are the ideal sanctuary for you. Championship golf courses, indulgent spas, water sports, beaches, and casinos are just the beginning. Whether you’re traveling for business, leisure, or a family adventure, there’s a Hilton Caribbean hotel in the destination of your choice that will exceed your every expectation.

Toshiba, geavanceerde elektronische en elektrische producten

Toshiba is een wereldwijd toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige technologie en producent en distributeur van geavanceerde elektronische en elektrische producten, zoals informatie- en communicatiesystemen, digitale consumentenproducten, elektronische apparaten en componenten, energievoorzieningen (met inbegrip van kernenergie), industriële en sociale infrastructuursystemen, en huishoudelijke apparaten

Stichting Sport Je Mee

Stichting “Sport je Mee”, creëert sportkansen voor kinderen uit arme gezinnen die om deze financiële reden niet aan sport- en bewegingsactiviteiten kunnen deelnemen.

www.clubvoetbaldagen.nl

3 voetbaldagen vol met plezier in de zomervakantie. Voor alle voetballers van 6 t/m 13 jaar. Bij 60 KNVB clubs. Ook in uw regio!

Manu Events

SportVas

Lionsdive

Motivated4U

Het is algemeen bekend dat jongeren op Curaçao moeilijk toegang tot de arbeidsmarkt kunnen vinden. De oorzaken hiervan zijn divers. Tegelijkertijd ligt bij dezelfde jeugd buiten het vizier een onbenut ontwikkelpotentieel. Het is onze missie om jongeren te helpen bij het vinden van een passende baan met een langdurige arbeidsrelatie tussen werkgever en werknemer.

Currie European

Technisol

voor isolatie en techniek

Ber-Art Hosting

Ber|Art Visual Design V.O.F., WordPress Hosting, Google SEO, Social Media Strategie Zoekmachine Optimalisatie. Wij leveren sinds 1999 professionele en veilige Private Cloud Hosted Websites met SEO/SME services.

Morena Resort

TOP