Partners

Ook Partner worden? steun

Neem contact op met Remko Bicentini, info@bicentini-foundation.org

Ber-Art

Hosting

Ber|Art Visual Design V.O.F., WordPress Hosting, Google SEO, Social Media Strategie Zoekmachine Optimalisatie. Wij leveren sinds 1999 professionele en veilige Private Cloud Hosted Websites met SEO/SME services.

Multi Post

Postverwerking en plastickaart toepassingen

Multi-Post heeft jarenlange ervaring in het bieden van totaaloplossingen voor postverwerking en plastickaart toepassingen. Zowel het leveren van kwaliteitsapparatuur als het verlenen van maatwerk diensten, of een combinatie van beide, behoren tot de mogelijkheden. Snel, flexibel, betrouwbaar en altijd een oplossing op maat. Dat is waar Multi-Post voor staat!

Hilton

Hilton Hotel Caribbean

Secluded oceanfront hideaways, luxurious accommodations, pampering amenities…the Hiltons of the Caribbean are the ideal sanctuary for you. Championship golf courses, indulgent spas, water sports, beaches, and casinos are just the beginning. Whether you’re traveling for business, leisure, or a family adventure, there’s a Hilton Caribbean hotel in the destination of your choice that will exceed your every expectation.

Toshiba

Toshiba, geavanceerde elektronische en elektrische producten

Toshiba is een wereldwijd toonaangevende innovator op het gebied van hoogwaardige technologie en producent en distributeur van geavanceerde elektronische en elektrische producten, zoals informatie- en communicatiesystemen, digitale consumentenproducten, elektronische apparaten en componenten, energievoorzieningen (met inbegrip van kernenergie), industriële en sociale infrastructuursystemen, en huishoudelijke apparaten

Kras

Uw vakantie voordelig online boeken!

- ruim 90 jaar ervaring - veelzijdige reizen - volledig verzorgd - veilig online boeken

Classics Curacao

Lekker en sfeervol dineren, bij Classics bar restaurant!

Lekker en sfeervol dineren, bij Classics bar restaurant! Classics bar restaurant is gelegen in het prachtige vier sterren resort, Livingstone Jan Thiel op Curacao, Nederlandse Antillen. Het restaurant biedt u smaakvolle klassieke gerechten met een Belgisch tintje.

Seawings

International Air Freight & Sea Freight Services

Manu Events

SportVas

Stichting Sport Je Mee

Stichting “Sport je Mee”, creëert sportkansen voor kinderen uit arme gezinnen die om deze financiële reden niet aan sport- en bewegingsactiviteiten kunnen deelnemen.

www.clubvoetbaldagen.nl

3 voetbaldagen vol met plezier in de zomervakantie. Voor alle voetballers van 6 t/m 13 jaar. Bij 60 KNVB clubs. Ook in uw regio!

Technisol

voor isolatie en techniek

Motivated4U

Het is algemeen bekend dat jongeren op Curaçao moeilijk toegang tot de arbeidsmarkt kunnen vinden. De oorzaken hiervan zijn divers. Tegelijkertijd ligt bij dezelfde jeugd buiten het vizier een onbenut ontwikkelpotentieel. Het is onze missie om jongeren te helpen bij het vinden van een passende baan met een langdurige arbeidsrelatie tussen werkgever en werknemer.

Currie European

TOP